fbpx

Endelig SNØ i Lørenskog

Som en av de ledende event- og opplevelsesbyråene i Norge produserte Gyro åpningsseremonien for det nye innendørs skianlegget SNØ i Lørenskog i januar i år. Med 55 utøvere fra i alt 19 vinteraktiviteter ble dette et spektakulært show.

Se den herlige videoen fra showet lenger ned på siden.

I en ellers snøfattig januarmåned fikk BEIN Engineering gleden av å bidra med en unik elektromekanisk sceneteknisk løsning som måtte tåle minusgradene og forholdene inne i hallen.

Seremonien produsert av Gyro inkluderte bruk av store deler av anlegget og scenen stod sentralt plassert i en av nedfartene. En større tribune var montert i bunnen av bakken for å romme de rundt 750 gjestene bestående av investorer, politikere og kjente profiler fra Ski-Norge med flere.

Underveis i seremonien plasserte utøvere lysene kuler i et stort liggende skilt som formet Snø logoen. Den ble så vippet opp i stående stilling med teknisk løsning fra BEIN.

Lokalavisa Romerikes blad dekket selvsagt saken, og flere bilder kan sees her og her (krever abonnement).

Kort tid og stramt budsjett

– Dette var selvsagt noe vi bare måtte stille opp på! En interessant sceneteknisk løsning som inkluderer elektro og mekanikk. To disipliner og et markedsområde som BEIN har lang erfaring fra, sier daglig leder i BEIN Engineering, Håkon Benterud. Når jobben i tillegg måtte uføres på kort tid, for en ny kunde, og for et arrangement i hjembygda Lørenskog, var vi ikke i tvil om at dette var noe vi måtte brette opp ermene for å få til, legger han til.

Les mer om BEIN Engineering og sceneteknikk her.

Selve skianlegget ligger akkurat på grensa mellom Lørenskog og Oslo, og i nærheten av Lørenskog stasjon. Bygget er inspirert av og er designet slik at det ser ut som en isbre. I den kalde delen av SNØ finnes nedfarter for alle nivåer – fra nybegynnere til eksperter. Langrennsløypa er variert og småkupert. Se mer om anlegget her:

Video fra åpningen

Legg igjen en kommentar