fbpx

BEIN Engineering – et Oslobasert ingeniørfirma

Hei! Vi vil gjerne hjelpe deg med dine prosjekter – lokalt og kortreist!

BEIN Engineering er et ingeniør- og designfirma som holder til i nærheten av deg. Vi har erfaring fra prosjekter innen mange forskjellige bransjer godt forankret i et tverrfaglig ingeniørmiljø. Våre ingeniører drives av et sterkt ønske om å yte sitt beste innen sitt fagfelt enten det er styrkeberegning, teknisk tegning, 3D animasjon, elektro engineering, styring- og kontrollsystemer, prototypebygging eller prosjektstyring.

Noen av markedene vi hittil har vært innom er olje og gass, off- og onshore kabellegging, flybensin, sceneteknikk, offshore vind, fiskeoppdrett samt forskning og utvikling. BEIN er åpne for det meste og liker å ha flere bein å stå på.

Vi kan bistå med, i liten og stor skala:

  • 3D visualisering og konseptutvikling
  • Design og konstruksjon
  • Analyse og beregninger
  • Fabrikasjon og produktutvikling
  • Elektro og kontrollsystemer
  • Dokumentasjon
  • Prosjektstyring

Lokal satsing

Vi ser at man ikke trenger reise land og strand rundt for å finne gode samarbeidspartnere og kunder. Ofte finnes det interessante prosjekter rett over gaten og noen som kan bistå i dine – slike som oss. Det bidrar blant annet til enklere kommunikasjon og enklere å møtes.

I en hverdag som preges mer og mer av økende fokus på miljø tror vi at kortreiste prosjekter med nabofirmaer er et skritt i riktig retning.

Ring oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi holder til i Brobekkveien 102A, men vi kommer gjerne på besøk til deg.

Bruk epost: [email protected] eller plukk opp telefonen og ring direkte 970 09 797.

Les mer om våre markeder og tjenester på nettsidene.

Ha en flott dag, hilsen BEIN teamet.