fbpx

Teknisk tegning av roterende tribune for Nasjonalmuseet

Ingeniører trengs overalt. Gjennom flere tiår med konseptutvikling, detaljdesign og fabrikasjon av ulike mekaniske løsninger for on- og offshoreindustrien, er BEIN Engineerings mannskap glade for å kunne løs andre utfordrende oppgaver i andre bransjer.

Vi er stolte av å ha vært med på Tori Wrånes’ sin samtidskunst utstilling “Hot Pocket” på Samtidskunstmuseet (Nasjonalmuseet) i Oslo. Vi løste den tekniske utformingen av en roterende tribune inne i museet som skulle ha et publikum på 100 personer. Oppgaven innebar elektromekanisk og strukturell design, 3D modellering, animasjoner, fabrikasjonstegninger og mer. Sjekk denne lenken for åpningstider og billetter til denne fantastiske utstillingen på Norsk Museum for Samtidskunst. Prosjektet ble utført i samarbeid med Nastionaltheatret.

BEIN Engineering AS er åpen for alle utfordringer realtert til engineering og utvikling. Tilpassede scenentekniske løsninger er en av dem. Vår kompetanse inkluderer konseptutvikling, 3D-visualisering, struktur- og mekanisk design, inkludert elektro-, pneumatiske eller hydraulisk drevne løsninger. Vi har en rekke produsenter i Norge, Skandinavia og også i Baltikum tilpasset ethvert budsjett.

Ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende samtale.