fbpx

GDRP – Databeskyttelsesforordningen

EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), ble norsk lov 20. juli 2018. Det betyr at vi har nye regler for personvern i Norge. Det nye regelverket gir bedrifter nye plikter og enkeltpersoner nye rettigheter.

Basert på denne endringen har vi oppdatert personvernreglene og merknadene våre.

BEIN Engineering behandler ikke sensitive data om våre kunder eller besøkende til vårt nettsted. Det er kun generelle personopplysninger som behandles. For ytterliggere informasjon se vår personvernerklæring.

Dersom du ønsker å benytte dine rettigheter angående personopplysninger, kan du bruke vårt Data Subject Request skjema eller kontakte oss på post@bein.no.


Data Subject Access Request Form

Dette skjemaet kan brukes for å sende inn en forespørsel om de data som er samlet inn, i henhold til bestemmelsene i den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR). Informasjonen du oppgir vil kun brukes til å identifisere personopplysningene du ber om, og for å svare på forespørselen din. Det vil kan bli delt med vårt juridiske og administrative team for behandling og forberedelse av et svar, og det vil bli lagret sikkert til de relevante prosedyrene er fullført. 

For å kunne håndtere din forespørsel må vi be om bevis på din identitet og nok informasjon til å gjøre det mulig for oss å finne personopplysningene du ber om. Fyll ut skjemaet og returner det til oss, eller alternativt kontakt oss skriftlig (post eller e-post) for å be om informasjonen, sammen med bevis på din identitet: 

BEIN Engineering AS 
Brobekkveien 102A, 
0582 Oslo, NORWAY

Hak av for det det gjelder
(Vennligst beskriv forespørselen din. For å hjelpe deg enda mer, vil vi gjerne vite årsaken til den.)