fbpx

Personvernerklæring

Velkommen til vår personvernerklæring oppdatert 2020. Her er den Engelske versjonen.

Det er BEIN Engineering AS sin policy å respektere personvernet ditt angående all informasjon vi kan samle inn under drift av nettstedet vårt. Vi er opptatt av å beskytte ditt personvern og dine personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder https://bein.no (heretter «oss», «vi» eller «https://bein.no»).

Vår fysiske adresse er: BEIN Engineering AS, Brobekkveien 102A, 0582 Oslo, Norge. Kontakt oss på post [at] bein.no.

Vi respekterer ditt privatliv og er forpliktet til å beskytte personlig identifiserbar informasjon du kan gi oss gjennom nettstedet. Vi har laget denne personvernerklæring for å forklare hvilken informasjon som kan samles inn på nettstedet vårt, hvordan vi bruker denne informasjonen, og under hvilke omstendigheter vi kan røpe informasjonen til tredjepart. Denne personvernerklæringen gjelder bare informasjon vi samler inn via nettstedet og gjelder ikke vår innsamling av informasjon fra andre kilder.

Denne personvernerklæringen, sammen med vilkårene og betingelsene som er lagt ut på nettstedet vårt, beskriver de generelle regler og policyer som regulerer din bruk av nettstedet vårt. Avhengig av aktivitetene dine når du besøker nettstedet vårt, kan det hende du blir pålagt å samtykke i tilleggsvilkår.

Besøkende på nettstedet

I likhet med de fleste operatører av nettsteder, samler BEIN Engineering AS inn ikke-personlig identifiserende informasjon om den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertype, språkinnstillinger, henvisende nettsted og dato og klokkeslett for hver besøkende forespørsel. BEIN Engineering AS sitt formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan våre besøkende bruker nettstedet.

BEIN Engineering AS samler også potensielt personlig identifiserende informasjon som IP-adresser (Internet Protocol) for påloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på blogginnleggene på https://bein.no. Data innsamlet som kommentar blir ikke brukt til noe annet enn at det blir vist under blogginnleggene. For øyeblikket er alle kommentarfunksjoner slått av på nettstedet.

Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på BEIN Engineering AS sine nettsteder velger å samhandle med BEIN Engineering AS på måter som krever at BEIN Engineering AS samler personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon som BEIN Engineering AS samler inn avhenger av samspillets art. For eksempel ber vi besøkende som melder seg på en blogg på https://bein.no om å oppgi brukernavn og e-postadresse.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

Koblinger til eksterne nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en kobling fra en tredjepart, blir du ledet til den tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå gjennom personvernreglene og vilkårene og betingelsene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder, produkter eller tjenester.

Aggregert statistikk

BEIN Engineering AS kan samle inn statistikk om atferden til besøkende på nettstedet. BEIN Engineering AS kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. BEIN Engineering AS røper imidlertid ikke din personlig identifiserende informasjon.

Statistikk samles inn med Google Analytics og via vår hosting leverandør Cloudways. Her er personvernerklæringen til Cloudways – Privacy Policy. Her er Google Analytics sin Privacy Policy.

Informasjonskapsler

For å berike og perfeksjonere din online opplevelse bruker BEIN Engineering AS informasjonskapsler, «Cookies», lignende teknologier og tjenester levert av andre for å lagre dine preferanser på datamaskinen din.

Vi har ingen løsninger for å vise personlig innhold eller annonsering tilpasset deg på våre nettsider.

En informasjonskapsel er en streng av informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som besøkerens nettleser gir til nettstedet hver gang besøkende kommer tilbake. BEIN Engineering AS bruker informasjonskapsler for å hjelpe BEIN Engineering AS med å identifisere og spore besøkende, deres bruk av https://bein.no, og deres innstillinger for nettstedstilgang. Besøkende fra BEIN Engineering AS som ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinene deres, bør stille nettleserne til å nekte cookies før de bruker BEIN Engineering AS sine nettsteder, med den ulempen at visse funksjoner på BEIN Engineering AS sine nettsteder kanskje ikke fungerer ordentlig uten hjelp av informasjonskapsler.

Ved å fortsette å navigere på nettstedet vårt uten å endre innstillingene for informasjonskapsler, aksepterer du BEIN Engineering AS sin bruk av informasjonskapsler.

Endringer i personvern

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være mindre, kan BEIN Engineering AS endre sin personvernpolitikk fra tid til annen, og etter BEIN Engineering AS eget skjønn. BEIN Engineering AS oppfordrer besøkende til ofte å sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernreglene. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter endringer i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av slik endring.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss via e-post eller telefon.