fbpx

Hjemmekontor, men i full drift!

Vi innfører nødvendige tiltak i henhold til Folkehelseinstituttet (FHI) sine anbefalinger for å hindre spredning av koronaviruset Covid19. Det innebærer at alle ansatte har hjemmekontor og at personell på jobb i utlandet har reist hjem til Norge. Det er derfor ingen aktivitet i kontorlokalene våre for øyeblikket, men vi er like fullt på jobb alle sammen der vi bor.

BEIN Engineering holder normal drift i disse dager og sørger for at at pågående prosjekter blir levert etter planen og nye prosjekter kan startes opp. Målet er å komme oss gjennom denne utfordrende tiden på best mulig vis. Vi gjennomfører møter og videokonferanser via web-tjenester som Microsoft Teams og Google Hangout Meets noe som fungerer veldig bra.

Kontaktinformasjonen vår finner du nederst på siden og telefonlinjene er åpne. Vi står klare til å bistå med ingeniørtjenester og 3D visualisering også i tiden fremover.

Takk til alle som aktivt bidrar til å redusere risikoen for smitte slik at konsekvensene av utbruddet av Covid19 blir så små som mulig. Måtte vi lære masse av dette!

Stemningsbilde fra et av våre hjemmekontor

Legg igjen en kommentar